Het Versplinterde Brein.

een andere kijk op ADHD
Tjarda van Straten

Aanbod sessies t.b.v. onderzoek

Voor mijn onderzoek ben ik op zoek naar cliënten (volwassenen) met de diagnose ADHD, die zich ook herkennen in onder andere de volgende kenmerken: veel talenten en er niet zoveel mee doen vanwege perfectionisme of weinig zelfvertrouwen, hoge intelligentie en toch niet echt kunnen studeren, hoog sensitief, negatief zelfbeeld, beelddenken, moeite met vriendschappen en/of relaties, sterk rechtvaardigheidsgevoel, donkere humor.

Ik ben benieuwd wat de effecten zijn van Lichaamsgerichte Methodes op de symptomen van ADHD waar jij mee worstelt en ga dus graag met jou op zoek. Die symptomen zijn per persoon verschillend en in de sessies werken we dus aan jouw eigen worstelingen. In plaats van erachter te komen wat er allemaal verkeerd of mis aan je is, ga je juist ontdekken wie je werkelijk bent, hoe je in elkaar steekt, waar dingen vandaan komen en hoe er wellicht anders mee om te gaan. ADHD is niet te genezen, en symptomen kunnen niet volledig verdwijnen. Tijdens onze sessies richten we ons op jouw herstel, wat draait om zelfinzicht en leren leven met datgene wat je beperkt om zo een voor jou fijner leven te kunnen leiden.

De sessies worden online en tegen een gereduceerd tarief aangeboden van €70 per sessie, met een minimum van 7 sessies om mee te nemen in het onderzoek. Deelname aan het onderzoek is anoniem.

 

Enkele ervaringen van cliënten met de diagnose ADHD:

  • Meer bewustzijn van lichamelijke sensaties – meer contact met hun lijf.
  • Betere emotie-regulatie – beter begrijpen en beheersen van emoties.
  • Meer focus – niet verdwalen in zijstraatjes doordat het doel helder blijft.
  • Meer rust in lijf – minder stress of spanning in lijf.
  • Meer zelfzorg – keuzes maken die goed zijn voor zichzelf

In 2011, op 35-jarige leeftijd, kreeg ik de diagnose ADHD. Mijn persoonlijke ervaring met Lichaamsgerichte Psychotherapie heeft mijn levenskwaliteit aanzienlijk verbeterd. Daarom koos ik dit onderwerp voor mijn scriptie en blijf ik er enthousiast over. Ik wil graag meer ontdekken door samen met jou ervaringsgericht te werken.

Ben je nieuwsgierig? Neem dan vrijblijvend contact met me op en dan maken we een online afspraak voor een intakegesprek.