We carry all we need within ourselves.

Rudolf Laban

Tjarda van Straten

Online Sessies

Alle sessies zijn online en duren 1 uur tot 5 kwartier. Ik ben  down-to-earth, dus mijn sessies zijn dat ook. Ze zijn erop gericht om je lichaam, gevoelens en gedachten weer bij elkaar te brengen. In een reeks van minimaal 5 sessies kijken we waar je nu tegenaan loopt in je leven, waar je heen wilt en of er aan het einde van het traject eventueel nog meer sessies gewenst zijn.

Je bent van harte welkom om samen met mij op onderzoek uit te gaan naar wat jouw lichaam jou te zeggen heeft. Je gaat dus opnieuw of op een andere manier leren luisteren naar de taal van jouw lichaam. Om achter die taal te komen, gebruiken we een veelheid aan oefeningen en beproefde methodes. Ik werk o.a. met Karakteranalyse, Bio Energetica, Systeem Opstellingen, Body Drama, Gestalt, Ademhalingstechnieken, Bartenieff Fundamentals en Laban Bewegingsanalyse. Lichaamsgericht werken vanuit deze verschillende methodes is iedere sessie anders. Per sessie kijken we welke methode op dat moment het beste bij jou past. Ik combineer alle sessies met een vleugje lieve humor en nuchtere diepgang. Geen hocus pocus, maar bruikbare handvatten om te ontdekken wat jouw lichaam jou te zeggen heeft om zo dichterbij jezelf te komen…en te blijven. 

Prijzen

Intake €55

Sessie €85

Sessies t.b.v. onderzoek ADHD €70 (min. van 7 sessies)

 

 

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Het is (nog) niet mogelijk een gedeelte van de sessie terug te krijgen bij de zorgverzekering.

Annuleren of verzetten: een afspraak verzetten of annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor de afgesproken tijd. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

 

 

Direct met mij aan de slag.