We are all just walking each other home.

Ram Dass
Tjarda van Straten

Over mij

Al van jongs af aan had ik enorm veel vraagstukken over het leven. Ik worstelde me door allerlei fases van mijn leven heen en in 2002 kwam ik in aanraking met dans, iets waarvan ik dacht dat ik dat nooit zou kunnen of zelfs al te oud voor was. Veel negatieve overtuigingen, die niet waar bleken te zijn en vanuit mijn passie voor dans en beweging heb ik in 2007 mijn roer radicaal omgegooid. Ik nam ontslag van mijn kantoorbaan en stortte mij volledig op dans en beweging en heb tot 2019 nationaal en internationaal workshops verzorgd en opgetreden. Van de een op de andere dag maakte ik dus van mijn hobby mijn beroep, zonder een stabiele basis te hebben. Het voelde alsof de grond onder mijn voeten wegviel en dat had ik zelf gedaan!! Vanuit een dieper weten en voelen maakte ik op dat moment die beslissing. “Het is nu of nooit” was de boodschap die ik toen zo duidelijk kon horen en het is een van de beste beslissingen, die ik ooit in mijn leven heb gemaakt. Dat “iets zo zeker weten” vond ik zo fascinerend en vanuit hier startte ik mijn onderzoek om mezelf beter te leren kennen en om anderen te helpen dit ook te doen.

Tijdens mijn jarenlange interesse in de samenwerking van het mentale, emotionele en fysieke vlak volgde ik diverse opleidingen en trainingen tot o.a. internationaal dansdocent, bewegingsanalist (Laban Bewegingsanalyse), mobiliteitstrainer, yogadocent en lichaamsgericht coach en psychotherapeut.

Het werken met mensen en het samen ontdekken en groeien, is iets wat mij enorm inspireert. Sinds 2011 geef ik individuele sessies en/of groepslessen en trainingen en heb ik ruime ervaring in het werken met mensen met de diagnose ADHD, met mensen in een burnout of met chronische vermoeidheid. Zelf heb ik ook aan den lijve ervaren wat een burn-out is.