Schildpadden kunnen meer over de weg vertellen dan hazen.

Kahlil Gibran

Beweging

Online in Beweging (1 op 1)

Lukt het je niet – om wat voor reden dan ook – de deur uit te gaan om in beweging te komen en blijf je liever in je eigen vertrouwde omgeving? Dan zijn deze 1 op 1 online sessies wellicht precies iets voor jou. Alle sessies duren slechts een half uur (30 minuten). Ik ben  down-to-earth en dat zijn mijn sessies dus ook. Tijdens de sessie bewegen we op een rustige manier om meer uit je hoofd en in je lijf te komen. We gaan werken aan het verdiepen van  je ademhaling, het soepel houden van je gewrichten, het vergroten van je neuroplasticiteit, het kalmeren van je zenuwstelsel en het versterken van je spieren. Dit alles gemengd met een vleugje humor, want een lach op zijn tijd is tenslotte een van de beste medicijnen die er is.

Dus waar wacht je nog op? Laten we aan de slag gaan om jouw lichaam de aandacht te geven, die het verdient. Allemaal vanuit het comfort van je eigen huis. Ik kijk ernaar uit om met je aan de slag te gaan.

De voordelen van beweging.

Het is goed voor je humeur. Het is ontspannend. Het helpt bij depressie en burn-out. Het vermindert stress. Je kan er beter van slapen. Je kunt je beter concentreren. Het versterkt je spieren en botten. Het houdt je soepel. Het is goed voor je brein en je geheugen. Je bloedcirculatie verbetert en dat is goed voor je hart, bloedvaten en longen. Je huid oogt frisser. Je krijgt er meer energie van. Je zit letterlijk lekkerder in je vel.

 

Prijzen

Losse Sessie €30,-

5 Sessies €130,- (vooraf te voldoen, no refund)

10 Sessies €245,- (vooraf te voldoen, no refund)

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Het is (nog) niet mogelijk een gedeelte van de sessie terug te krijgen bij de zorgverzekering.

Annuleren of verzetten: een afspraak verzetten of annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor de afgesproken tijd. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

 

 

Direct met mij aan de slag.