Schildpadden kunnen meer over de weg vertellen dan hazen.

Kahlil Gibran
Tjarda van Straten

Online in Beweging (1 op 1)

Lukt het je niet – om wat voor reden dan ook – de deur uit te gaan om in beweging te komen en blijf je nu liever in je eigen omgeving? Dan zijn deze 1 op 1 online sessies wellicht iets voor jou. Alle sessies duren een half uur (30 minuten). Ik ben  down-to-earth, dus mijn sessies zijn dat ook. Tijdens de sessie bewegen we op een rustige manier om meer uit je hoofd en in je lijf te komen, je ademhaling te verdiepen, je gewrichten soepel te houden, je neuroplasticiteit te vergroten, je zenuwstelsel tot rust te brengen en om je spieren te versterken. Dit alles gemengd met een vleugje humor, aangezien dit een van de beste medicijnen is.

De sessies bestaan o.a. uit een mix van Bio Energetica, Bartenieff Fundamentals, Mobiliteitstraining, Yoga, Laban Bewegingsanalyse, Authentic Movement en Ademhalingstechnieken. We kijken samen wat het beste werkt voor jou.

 

DE VOORDELEN VAN BEWEGEN

Het is goed voor je humeur. Het is ontspannend. Het helpt bij depressie en burn-out. Het vermindert stress. Je kan er beter van slapen. Je kunt je beter concentreren. Het versterkt je spieren en botten. Het houdt je soepel. Het is goed voor je brein en je geheugen. Je bloedcirculatie verbetert en dat is goed voor je hart, bloedvaten en longen. Je huid oogt frisser. Je krijgt er meer energie van. Je zit letterlijk lekkerder in je vel

 

Prijzen

Intake €27,50

Losse Sessie €30,-

5 Sessies €130,- (vooraf te voldoen, no refund)

10 Sessies €245,- (vooraf te voldoen, no refund)

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Het is (nog) niet mogelijk een gedeelte van de sessie terug te krijgen bij de zorgverzekering.

Annuleren of verzetten: een afspraak verzetten of annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor de afgesproken tijd. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.