We carry all we need within ourselves.

Rudolf Laban

Tjarda van Straten

Online Sessies

Alle sessies zijn online en duren 1 uur tot 5 kwartier. Ik ben  down-to-earth, dus mijn sessies zijn dat ook. Ze zijn erop gericht om je lichaam, gevoelens en gedachten weer bij elkaar te brengen. In een reeks van minimaal 5 sessies kijken we waar je nu tegenaan loopt in je leven, waar je heen wilt en of er aan het einde van het traject eventueel nog meer sessies gewenst zijn.

Je bent van harte welkom om samen met mij op onderzoek uit te gaan naar wat jouw lichaam jou te zeggen heeft. Je gaat dus opnieuw of op een andere manier leren luisteren naar de taal van jouw lichaam. Om achter die taal te komen, gebruiken we een veelheid aan oefeningen en beproefde methodes. Ik werk o.a. met Voice Dialogue, Karakteranalyse, Bio Energetica, Focusing, Systeem Opstellingen, Body Drama, Gestalt, Ademhalingstechnieken, Bartenieff Fundamentals en Laban Bewegingsanalyse. Lichaamsgericht werken vanuit deze verschillende methodes is iedere sessie anders. Per sessie kijken we welke methode op dat moment het beste bij jou past. Ik combineer alle sessies met een vleugje lieve humor en nuchtere diepgang. Geen hocus pocus, maar bruikbare handvatten om te ontdekken wat jouw lichaam jou te zeggen heeft om zo dichterbij jezelf te komen…en te blijven. 

Er is helaas geen kant en klare oplossing en een richtlijn voor hoelang een traject duurt is vooraf niet in te schatten. Om de (max.) 10 sessies is er een terugblik en wordt het behandelverloop besproken, waarin we samen beslissen of we het traject voortzetten of niet.

Ben je nieuwsgierig naar wat je lichaam te zeggen heeft? Neem dan vrijblijvend contact met me op en dan maken we een online afspraak voor een intakegesprek. Tijdens de intake kijken we waar je mee worstelt in je leven, waar je tegenaan loopt en wat je wens of verlangen is. We kijken dan meteen of dat realistisch en/of haalbaar is.

De cliënt gaat akkoord met de hieronder vermelde voorwaarden:

  • De cliënt heeft de commitment om aan minimaal 5 sessies deel te nemen. De cliënt kan in principe na iedere sessie stoppen. Het is echter wenselijk om het traject met een afsluitend gesprek te beëindigen.
  • De cliënt wordt gevraagd van iedere sessie een verslag te maken, deze wordt aan begin van de volgende sessie besproken. Bij beëindiging van de behandeling wordt de cliënt gevraagd een eindverslag te schrijven.
  • De praktijk is niet verantwoordelijk voor enige schade, zowel psychisch, fysiek als materieel, direct of indirect. De cliënt kan geen aanspraak maken op enige andere vorm van vergoeding.
  • Alle informatie wordt zeer vertrouwelijk behandeld. De cliënt is geïnformeerd over de privacy voorwaarden van de praktijk.

Prijzen

Intake €65

Sessie €85

 

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Het is (nog) niet mogelijk een gedeelte van de sessie terug te krijgen bij de zorgverzekering.

Annuleren of verzetten: een afspraak verzetten of annuleren kan kosteloos tot 24 uur voor de afgesproken tijd. Daarna wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

 

 

Direct met mij aan de slag.